Irnátok valami recepteket savanyu káposztából? Csak NEe töltött káposzát és az ehhez hasonlókat.
Köményes káposztasaláta. A savanyú káposztához apróra vágott hagymát keversz, megszórod köménymaggal, majd olajjal meglocsolod az egészet.
Csülkös-babos káposzta. Készítesz egy csülkös babgulyást, amihez a főzés utolsó fél órájában savanyú káposztát teszel. Bográcsban még jobb, mint otthon, de mindenhogy finom :)
Én megpároltam a savanyú káposztát egy kis vízzel, olajjal (én liba zsírral csináltam), csak annyira kell, hogy néhol kicsit odakapja, de még ropogós legyen (takarékon olyan fél óra), mellé sült kolbász, hurka :)
Nagyon fincsi
22l
Káposztasaláta?
Savanyú káposztát picit kimosod, és egy tálban lerétegezed, puhára főtt tarkababbal és lesózott lilahagyma szeletekkel. Borsozod, rétegenként pici olajat locsolsz rá, egy nap a hűtőben míg összeérik, utána isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!