Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kész pizzalaphoz trükk, hogy...

Kész pizzalaphoz trükk, hogy ne essen le a feltét?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok a béna, de ha kész lapra teszem a feltétet, evéskor könnyen lecsúszik. Van valami trükk, hogy összesüljön, egyben maradjon?
2014. febr. 1. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

:D


Szerintem túl folyékony lehet az alap, amit rákensz, vagy annyi sajtot teszel rá, hogy attól nedvesedik és folyik az egész, mert én ilyet még nem éltem :D


Sűrű, főzött paradicsomszószt tegyél rá, a kezdetnek egy biztos alap. A sajtot pedig hagyd szépen rápirulni, kicsit barnuljon meg mire kiveszed úgy nem folyik annyira.

2014. febr. 1. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt nem mondanám, hogy folyik, úgy képzeld el, hogy beleharapsz és jön vele az egész.

Sokkal keményebbre nem süthetem, mert a fiam nem tudja megrágni.

Tejföllel is így jártam, meg paradicsommal is.

2014. febr. 1. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Készíts házi pizzát.

Nem igényel sokkal sokkal több időt.

Finomabb is,a tudat is jobb,hogy házi és nem is csúszik le.

Vagy próbálj valami minőségibb alapot venni.

2014. febr. 1. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem elég minőségi, bio teljeskiőrlésú tönköly, adalék nélkül. :)
2014. febr. 1. 15:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Szívesen sütnék, csak még nincs receptem.
2014. febr. 1. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
aktuális kérdés számomra, mert a jövőhéten majd én is csinálok pizzát és már megvettem hozzá az alapot. Az a baj ezekkel, hogy domborúak. Én azt találtam ki, hogy késsel megpróbálom síkká varázsolni a tetejét, és így talán nem gurulnak le róla a dolgok :)
2014. febr. 1. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért csúszik le, mert túl sok rajta a kencefice. Például sok kecsap, vagy pizzakrém, aztán rájön a sok feltét, ami miatt nem pirul meg az alatta levő rész. Amit a pizzériákban csinálnak, sokkal kevesebb folyékony dolgot tesznek rá, és jól átsütik, azért nem csúszik meg.


Egyébként ha kicsit hűl, vagy már egyszer kihűlt, akkor nem csúszik annyira. Én is mindig jól megkenem és megpakolom, és néha csúszkál, de annyira nem zavar.

2014. febr. 2. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!