Kész pizzalaphoz trükk, hogy ne essen le a feltét?
:D
Szerintem túl folyékony lehet az alap, amit rákensz, vagy annyi sajtot teszel rá, hogy attól nedvesedik és folyik az egész, mert én ilyet még nem éltem :D
Sűrű, főzött paradicsomszószt tegyél rá, a kezdetnek egy biztos alap. A sajtot pedig hagyd szépen rápirulni, kicsit barnuljon meg mire kiveszed úgy nem folyik annyira.
Azt nem mondanám, hogy folyik, úgy képzeld el, hogy beleharapsz és jön vele az egész.
Sokkal keményebbre nem süthetem, mert a fiam nem tudja megrágni.
Tejföllel is így jártam, meg paradicsommal is.
Készíts házi pizzát.
Nem igényel sokkal sokkal több időt.
Finomabb is,a tudat is jobb,hogy házi és nem is csúszik le.
Vagy próbálj valami minőségibb alapot venni.
Azért csúszik le, mert túl sok rajta a kencefice. Például sok kecsap, vagy pizzakrém, aztán rájön a sok feltét, ami miatt nem pirul meg az alatta levő rész. Amit a pizzériákban csinálnak, sokkal kevesebb folyékony dolgot tesznek rá, és jól átsütik, azért nem csúszik meg.
Egyébként ha kicsit hűl, vagy már egyszer kihűlt, akkor nem csúszik annyira. Én is mindig jól megkenem és megpakolom, és néha csúszkál, de annyira nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!