Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Süteményhez mézes lapok...

Süteményhez mézes lapok sütésnél mire kell figyelni?

Figyelt kérdés
Most csinálnék először olyan sütit ,aminek a tésztájában van méz.
2014. jan. 31. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Arra, hogy ne legyen nagyon megsüte, met akkor száraz és keserű is lesz, világosbarna legyen.
2014. jan. 31. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha arra a bizonyos mézes krémes tésztára gondolsz, akkor az nem nehéz. Csak el kell találni, hogy mikor vedd ki.

MIndenképp egyenlő vastagságú legyen a tészta, ne legyen sehol benyomkodva, széle laposabb, stb, mert az hamarabb megsül.

Akkor kell kivenni, amikor épp kezd sötétedni, olyan rózsaszines jellegű. Akkor már nem ragad. De sötétebbre ne süsd, az nem a legjobb.

Ja, és könnyen törik, tehát érdemes késsel alányúlni, ha 1-2ponton még nem ereszt...

2014. jan. 31. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én szinte mindig megkínlódok a mézeslapokkal, de mégis rendületlenül csinálom, mert nagyon finom. én a kinyújtással vagyok bajban, sokszor elszakad.

ami mostanában bejött, hogy méretre vágott sütőpapírra nyújtom ás óvatosan becsúsztatom a tepsibe.

Tényleg pár perc alatt szép halványbarnára sül, akkor kiveszem, szintén óvatosan tálcára csúsztatom.Aztán mehet a másik kettő.

2014. jan. 31. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!