Cukrászok! Miből van a béka desszert és a csúcs desszert?
Találtam recepteket, de egyik sem olyan, mint a cukrászdában kapható. A cukrászdákban miből készítik?
(Erről a sütiről van szó : [link] )
Nem vagyok ugyan cukrász, de a béka szerintem mignon (piskóta, jó vajas krém, és fondant), a csúcs pedig Tátra csúcs?
A szerző cukrász, nem is akármilyen!
Köszönöm az eddigi válaszokat, de sajnos egyik sem!
A béka desszert valóban hasonlít a kekszes-lekváros-kakaós desszerthez, de inkább piskóta van benne összekerve valamivel. Nem mignon, nincs benne krém, csak egy barna massza.
A csúcs desszert pedig nem a Tátra csúcs, mert az egy habos-krémes sütemény, hanem az is ugyanez a barna desszert valami ( mint pl. a T*SCO cukrászda kínálatában a rózsaszín tetejű, puncsos kocka, aminek a belseje szintén egy barna massza. ) ennek a masszának az összetevői érdekelnének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!