Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitöl lesz a fondant "keményeb...

Mitöl lesz a fondant "keményebb"erösebb állagú, hogy megálljon a masni és a figurák?

Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
vajjal puhítod (de ne sokat, mert szakad), porcukorral keményíted (de ne sokat, mert akkor törik). Ha szárad, keményre szárad és megállnak a figurák.
2014. jan. 26. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Porcukrot tehetsz hozzá, attól kicsit keményebb lesz, de mi úgy szoktuk csinálni, hogy előre megcsináljuk a formákat így pár nap alatt megkeményedik. Összetettebb figurákat nem nagyon lehet csinálni belőle, csak marcipánból! De esetleg úgy megpróbálhatod, hogy mondjuk a figura alját elkészíted, meg mondjuk rá a testét, azt elteszed 1-2 napig aztán folytatod, így talán nem lapul le.
2014. jan. 27. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!