Hogyan csináljak fondánt itthon?
Ha jól emlékszem itt találtam egy jó linket erre a kérdésre,de sajna eltünt a gépemről és most elég nehéz megtalálni.Tud valaki segíteni!Egy Amerikában élő Magyar nő készített egy oldalt, ahol megosztja a kint szerzett tudását!( a történet röviden, hátha valaki ráismer), de
minden ötlet érdekel!
Köszi
Elég macerás itthon készíteni.Ha beírod a Google-ba,hogy fondant készítés,akkor biztosan találsz sok receptet.
Az amerikai nőt én is olvastam de sajnos én sem tudom az oldalát.Próbáld meg Glükóz-szirup néven keresni,mert azt is leírja.Engem az érdekelt.
Sziasztok!
Köszike a válaszokat,meg is találtam köztük amit keredtem!Egyébként nem a fondán készítés érdekel,mert cukrász vagyok, hanem az oldal érdekelt,csak emlékeim szerint egy ilyesmi kérdésnél bukkantam anno rá.Nagyon köszi, hogy segítettetek megtalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!