Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Burgonyakrokett kérdés?

Burgonyakrokett kérdés?

Figyelt kérdés

Héjában főtt krumpliból, vagy sós vízben főtt kockakrumpliból jobb elkészíteni.

melyiknek mi az előnye, hátránya?



2014. jan. 22. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:

mindig héjába fött burgonyából csinálom. az ,hogy mi az előnye nem tudom ,de így szoktam meg.

volt már olyan is ,hogy maradék burgonypüréböl csináltam.

2014. jan. 22. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Héjában főtt krumplit használj.

Az előnye abból áll, hogy kevésbé vizes így, mintha kockákban főznéd, így sokkal kevesebb lisztet kell hozzáadni, tehát puhább, finomabb lesz.

2014. jan. 22. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Héjában főtt krumpli ízletesebb.
2014. jan. 22. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Én főtt kockarumpliból szoktam. Így láttam anyukámtól, így szoktam meg.
2014. jan. 22. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én amihez össze kell törni a krumplit, azt felkockázva főzöm meg. Héjában pedig akkor, ha pl. karikákra kell vágni.
2014. jan. 22. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezer hála mindenkinek. Tulajdonképpen a gyorsaság miatt lenne fontos, mert a héjában főtt krumpli nagyon sokára lesz puha.

kipróbálom a kockakrumpliból is, bár biztosan vizesebb lesz, de majd meglátjuk a végeredményt.

Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenkié hasznos volt.

2014. jan. 22. 16:00

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!