Burgonyakrokett kérdés?
Figyelt kérdés
Héjában főtt krumpliból, vagy sós vízben főtt kockakrumpliból jobb elkészíteni.
melyiknek mi az előnye, hátránya?
2014. jan. 22. 12:30
1/6 anonim válasza:
mindig héjába fött burgonyából csinálom. az ,hogy mi az előnye nem tudom ,de így szoktam meg.
volt már olyan is ,hogy maradék burgonypüréböl csináltam.
2/6 anonim válasza:
Héjában főtt krumplit használj.
Az előnye abból áll, hogy kevésbé vizes így, mintha kockákban főznéd, így sokkal kevesebb lisztet kell hozzáadni, tehát puhább, finomabb lesz.
3/6 anonim válasza:
Héjában főtt krumpli ízletesebb.
4/6 anonim válasza:
Én főtt kockarumpliból szoktam. Így láttam anyukámtól, így szoktam meg.
5/6 anonim válasza:
Én amihez össze kell törni a krumplit, azt felkockázva főzöm meg. Héjában pedig akkor, ha pl. karikákra kell vágni.
6/6 A kérdező kommentje:
Ezer hála mindenkinek. Tulajdonképpen a gyorsaság miatt lenne fontos, mert a héjában főtt krumpli nagyon sokára lesz puha.
kipróbálom a kockakrumpliból is, bár biztosan vizesebb lesz, de majd meglátjuk a végeredményt.
Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenkié hasznos volt.
2014. jan. 22. 16:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!