Mi főzzek belőlük?
de ha recept is kell ezekhez: gombát a vajon megpirítom, félrerakom. a húst leszedem a csontról és felkockázom, forró zsiradékban fehérre sütöm, hozzárakom a gombát, a kukoricát és egy kevés paprikát, kisebb lángon sütöm tovább, kis idő múlva mehet bele a tejszín, majd a paradicsom a vége felé.
A tésztát megfőzöm sós vízben, ha kész, a tányérra mehet a tészta, arra meg az egész gezemice. Ha van otthon parmezán , akkor esetleg azt is lehet ráreszelni, hogy még jobban hízlaljon. :)
A csirkecombokat füszerezd be. Tedd tepsibe egymás mellé: A combok közé ,rakd a gombát: Alufólia alatt párold puhára: / gombára nem kell füszer átveszi a hústól.
Ha megpuhult vedd ,le foliát ,és csinálj egy sürü füszeres besamell mártást ,evvel öntsd le. majd kb 10 percig süsd össze. nokedlivel ,és tésztával is finom.
a paradicsomból ,és paprikából salátát csinálj.
Pirosra sütött csirkecombok gombamártással (tejes-lisztes habarással )tészával, de jobb lenne rizzsel. de, ha nincs, akkor nincs. abból főzünk amink van :-)
Vagy a csirkecomb kicsontozva ,feldarabolva, gombás tokánynak elkészítve ,kifőtt tésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!