Egy egyszerű csokis tortát fel tudnék dobni azzal, hogy marcipánmasszát recelek a tésztájába? Vagy inkább a krémjébe reszeljem?
Ráteheted a tetejére is, vagy a közepébe a csokis krém alá, de van itt egy jó kis marcipános torta recept:
Nagyon köszönöm, ez csodaszép torta, tényleg nagyon jól hangzik, viszont ez lesz életem első tortája és hát...nem szeretném nagyon elbénázni, ezért választom ezt a receptet:
[link] de nagyon szeretném feldobni marcipánnal, mert a tesóm imádja, és hát neki lesz a torta. :D Két réteg krémet kell készíteni. Hogyan variálhatnám, vagy hova kerüljön szerinted a marcipán? Simán reszeljek a krémbe, vagy a tésztába? :S Szeretném, hogy ne nyomja el teljesen a csokit, de azért érződjön a marcipán is.
De nem vagyok benne biztos, hogy ez sikerülne, őszintén.. Ha elrontom? Van rá esély. Amúgy a torta amit kiválasztottam, elég szép, de adnék hozzá kis marcipán ízt. Ha kinyújtom és a marcipánt és mivel két krémréteg lesz, két lap marcipán lesz, lehet túl intenzív lesz az íze, nem? :S
Akkor hova reszeljem, ha ennél a variánsnál maradok? Krém vagy tészta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!