Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretitek a garnélarákot? Ez...

Szeretitek a garnélarákot? Ez így jól van?

Figyelt kérdés
Vettem előfagyasztottat, amit csak meg kell sütni, gondoltam végre megkóstolom, megsütöttem ahogy le volt írva. De elég rágós volt, és íze sem volt igazán, csak a fűszert éreztem ami rajta volt. Ez normális? Ennek ilyen rágósnak és íztelennek kell lennie?
2009. dec. 3. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
azt hiszem egyszer kóstoltam garnélát, de az valami furcsa módon volt elkészítve, valami garnélarúd vagy mi volt, szóval azt már nem kellett sütni sem, meg semmi.Ha jól emlékszem kicsit halíze volt, de semmi más.
2009. dec. 3. 00:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Néha szoktam garnélát venni. Kóstoltam már nyersen is, meg persze sütve, de nekem még nem volt rágós, és alap íze is van. A szaga viszont eléggé kellemetlen. Leszedted a páncélját? Talán amiatt lehetett rágós. Különösebben nem értek hozzá, ez csupán tapasztalat. Lehet hogy romlott volt.
2009. dec. 3. 01:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy túlsütötted, akkor lesz rágós.

Én úgy szoktam, hogy egy kis fokhagymás-petrezselymes vajban 1-2 percig sütöm, felöntöm tejszínnel, abban párolom egy hangyányit, és kész. Ha ilyen szószosan eszed, szerintem sokkal finomabb, puhább. A mártásba teszek még egy kis sót-borsot, és kész.

Ja, én nem szoktam sem sózni sem semmilyen más fűszert használni hozzá, mert kiszárad, vagy nem tudom hogy fejezzem ki. Olyan kemény lesz...Csak a mártásba rakok, az meg átveszi a rák ízét, zamatát.

Annyira "gyenge" a húsa, hogy pikk-pakk átpárolódik, átsül.

Próbáld ki valami hasonló módon!

2009. dec. 3. 07:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A fagyasztotton is rajta van egy vékony páncélréteg,és lehet,hogy rajtahagytad.Én ki szoktam rántani,mint a husit és nagyon fincsi.De baromi drága kaja.
2009. dec. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!