Nagy kakast kaptam vidékről. Pörköltet fogok főzni, de vitába kerültem a Párommal. Össze akarja vágni a combokat csonttal együtt. Ugye nem kell?
Én nem barmolnám a csontot, ha túl nagy, akkor a hús egy részét lefejteném, és így főzném meg.
Nem biztos, hogy jó ha a kakaspörkölt a halpaprikásra hajaz.)
Valaki írta, hogy minek a pörköltbe csont, filéből is tökéletes. Hát, ezen civakodnék..
En a kakashoz nem ertek, de a ferjed vetekszik az enyemmel, a kerdesfelteveses vitajaban es a makacssagaban is, igy reszvetem.
En ilyesmiket rahagyok, csak csinalja, igy ezt is hagynam.
Ha nekem kene megcsinalni, termeszetesen az egyszerübb utat valasztanam: leszedve a csontrol, csak a husat beleapritva. Ha a csont ize is annyira fontos bele, akkor a nagyobb csontokat egybe beledobnam, amit majd egyszerübb igy kivenni, amikor kesz.
(Sztem annyit nem oszt-szoroz a csont ize az etelen az en mercemmel nezve, mivel nalunk ennel nagyobb dolgokra sincs idö, ha sokszor ebed helyett marad a Fastfood, meg egy vita utan elfogyasztott ebed sem olyan jo izü sztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!