Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kuglófba gyümölcsöt. Mikor,...

Kuglófba gyümölcsöt. Mikor, hogyan?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a gyümölcsök akkor nem sülylednek a tészta aljára, ha előtte lisztben megforgatom és úgy teszem a tésztába. De, nem értem a sorrendet.

megforgatom a gyümit lisztben

1. beleöntöm a tésztát a formába majd hozzáadom a lisztes gyümölcsöt

vagy

2. mielőtt a formába önteném a tésztát, akkor keverem el benne a gyümölcsöt?


2014. jan. 16. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az első megoldás jobb,mert akkor lehetőséget kapsz,hogy a gyümölcsöket egyenletesen oszd el a tésztában,míg ha már előre belekevered a tésztába nem fogod már tudni szabályozni,hogy mindenhova kerüljön rendesen gyümi. :)
2014. jan. 17. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, így csináltam végül és sikerült egyenletesen eloszlatni.
2014. jan. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!