Nem vagyok nagy konyhatündér, de próbálkozok! Süteményt akarok sütni anyukámék házassági évfordulójára! Milyen könnyen elkészíthető, finom sütit tudtok ajánlani?
Én abszolút kezdő sütő vagyok, szóval ez a recept lehet túlságosan is egyszerű neked, de hátha mégse:
Bögrés süti:
2 bögre cukor
2 bögre fehérliszt
1 cs. sütőpor
1 cs. vaníliás cukor
2 kis natúr joghurt
4 tojás
Összekevered a hozzávalókat, kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöd, én csokit szoktam törni rá és néha pár kanál nutellát is belekanalazok. Előmelegített sütőben addig sütöm, míg szép barna nem lesz. Szépen megdagad a tészta, szeletelve mutatós, nagyon finom és egyszerű, 10 perc alatt kész is vagy vele.
Szia. Van egy kedvenc receptem ami szinte minden alkalomkor sikert aratot, nem is kell sütni, és gyönyörű szép.
Hozzávalók:
-4dl habtejszín
-fél kg túró
-krémtúró vaniliás (ízlés Szerint)
-2 zsacskó dr.Otker zseléfix
-cukor
-citromhéj
-gyümölcs
-piskóatekercs
Fogsz egy mély tálat, én leveses tálat szoktam használni.
kibéleled folpackkal. 1 centis karikákra vágod a babapiskótát, és körben az oldalát kirakod.
A felvert tejszínhabot, túrókat,cukrot, citromhéjat, ás a zseléfixet összekevered. A felét belerakod a piskóta tekercsel kibélelt tálba. Rakhatsz 1 réteg gyümölcsöt is bele, de akár el is lehet hagyni. DE mikor felvágják jól mutat. Tehát bele az összes krém aljára még szeletelt tekercs. Egy kicsit érdemes a tálat meg ütögetni, hogy a krém kitöltse a tekercsek közti rést. 1 nap hűtő. Másnap kiborítod egy tányérra. ennyi. Könnyű, finom, és nagyon mutatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!