Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem vagyok nagy konyhatündér,...

Nem vagyok nagy konyhatündér, de próbálkozok! Süteményt akarok sütni anyukámék házassági évfordulójára! Milyen könnyen elkészíthető, finom sütit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Csokis piskóta, kezdőknek tökéletes és nagyon finom.
2009. dec. 2. 11:23
 2/6 A kérdező kommentje:
a csokis piskótán már azért tújutottam, de köszi :)
2009. dec. 2. 11:28
 3/6 anonim válasza:
2009. dec. 2. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Én abszolút kezdő sütő vagyok, szóval ez a recept lehet túlságosan is egyszerű neked, de hátha mégse:

Bögrés süti:

2 bögre cukor

2 bögre fehérliszt

1 cs. sütőpor

1 cs. vaníliás cukor

2 kis natúr joghurt

4 tojás

Összekevered a hozzávalókat, kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöd, én csokit szoktam törni rá és néha pár kanál nutellát is belekanalazok. Előmelegített sütőben addig sütöm, míg szép barna nem lesz. Szépen megdagad a tészta, szeletelve mutatós, nagyon finom és egyszerű, 10 perc alatt kész is vagy vele.

2009. dec. 2. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia. Van egy kedvenc receptem ami szinte minden alkalomkor sikert aratot, nem is kell sütni, és gyönyörű szép.

Hozzávalók:

-4dl habtejszín

-fél kg túró

-krémtúró vaniliás (ízlés Szerint)

-2 zsacskó dr.Otker zseléfix

-cukor

-citromhéj

-gyümölcs

-piskóatekercs

Fogsz egy mély tálat, én leveses tálat szoktam használni.

kibéleled folpackkal. 1 centis karikákra vágod a babapiskótát, és körben az oldalát kirakod.

A felvert tejszínhabot, túrókat,cukrot, citromhéjat, ás a zseléfixet összekevered. A felét belerakod a piskóta tekercsel kibélelt tálba. Rakhatsz 1 réteg gyümölcsöt is bele, de akár el is lehet hagyni. DE mikor felvágják jól mutat. Tehát bele az összes krém aljára még szeletelt tekercs. Egy kicsit érdemes a tálat meg ütögetni, hogy a krém kitöltse a tekercsek közti rést. 1 nap hűtő. Másnap kiborítod egy tányérra. ennyi. Könnyű, finom, és nagyon mutatós.

2009. dec. 3. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy én mindent a Lidl-ben szoktam hozzá venni. VAn kész piskótatekercsük ami le van csurgatva csokival, még szebb tőle, illetve van kis vödrös krémtúrójuk kb fél kg-os.
2009. dec. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!