Megfoztem egy bogre rizst, de végul úgy alakult, hogy nem fogyasztottuk a vacsora mellé. Milyen finom, gyors és, , diétásabb´´ recepteket tudtok mondani rizsbol? (foételként, (lehet akár édes). és nem rizi-bizi)?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 08:46
3/8 anonim válasza:
Rízssaláta
Rizotto szerűség:) Ha kész a rízs én májat és zöldséget szaftosra összefőzök és összekeverem.
4/8 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a válaszokat, mind a 2 nagyon jól hangzik =)
vizsgákra tanulok, így lehet, hogy a gyorsaság szempontjából rizskoh lesz
2014. jan. 16. 08:55
5/8 A kérdező kommentje:
koszonom szépen =)
2014. jan. 16. 08:56
6/8 anonim válasza:
Rizskehely, sok gyömölccsel, joghurttal összekeverve, kis mézzel, fahéjjal ízesítve.
7/8 anonim válasza:
A rizskochnal a rizst mar eleve tejben kell megfozni!
Keszits el gombaragut tejszinnel es keverd ossze a rizzsel. A tejszines ontet,amellett,hogy nagyon finom,atpuhitja a rizst egy kicsit,igy az nem lesz szaraz vagy elvezhetetlen.:)
8/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem paradicsom levesben, vagy szószban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!