Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell sült csirkecombot...

Hogyan kell sült csirkecombot készíteni?

Figyelt kérdés
Már kivettem a fagyasztóból, gondolom ha kiolvadt teszek rá fűszereket. Milyet? KIs jénaim van, csak 3db-ot akarok sütni. Mennyi ideig kell? Fedővel vagy alufóliával? És kell locsolni valamivel? Zsírt kell alátenni?
2009. dec. 2. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy készítem, hogy egy tepsit kizsírozok beleteszem a befűszereztett csirkecombokat. /Ha van rá időm, elötte való nap bepácolom./ Néha lehúzom a bőrét, néha nem, mikor milyen hangulatom van. Öntök alá egy kevés vizet, kb 1/2 dl-t, majd fóliával szorosan lefedem. Sütőbe teszem és a combok nagyságától függően 3/4- 1 órát sütöm. Amikor már puha a hús, leszedem a fóliát, a saját zsírjával meglocsolgatom és visszateszem a sütőbe, hogy pirosodjon a sült. Ez kb 10-15 perc. Közben is meg lehet locsoni, annál ropogósabb lesz a hús.

Remélem neked is sikerül és fini lesz. Jó étvágyat hozzá!

2009. dec. 2. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a csirkére rozmaringot,kevés majorannát,sót teszek.Kizsírozott jénaiba tedd,önts alá kevés vizet,fedd le és a sütőben süsd meg.Ha bolti csirke,akkor kb.fél óra alatt kész.
2009. dec. 2. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!