Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit vennétek 1690ft 1kg/...

Mit vennétek 1690ft 1kg/ szarvas húst vagy 1700ft /1kg pulykamellett?

Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 13:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nagyon jó árban van az a szarvas hús, szóval mindenképp azt.
2014. jan. 15. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát ez az! Pulykamellét ha veszek 1 kg-ot, bőven elég minimum 3x hozzáfognék készíteni belőle akár rántott, akár valami ragu, vagy hasonló.

1 kg-ból a szavaspörkölt jószerivel semmire sem elég, mivel abban azért elég sok lesz a csont. Abból minimum 3, de inkább 5 kg-ot kellene venni, hogy igazán fincsi pörköltet lehessen belőle készíteni.


Én bizony addig-addig csűrném-csavarnám a pénztárcámat, hogy jusson egyikre is és másikra is! :))))

2014. jan. 15. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 A kérdező kommentje:
Csont nélküli szarvashús.
2014. jan. 15. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Csont nélkül, hát ez csont!

Akkor abból bográcsos pörkölt nem lesz, csak fincsi (előre bepácolt) egybe-sült! Hát ha az, akkor az! :)))

2014. jan. 15. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyértelműen szarvast, ha már választani kellene.

Pulykát bárhol lehet kapni bármikor, vadhoz sokkal ritkábban jut az ember.

Jó áron adják, szerintem érdemes megvenni.

2014. jan. 15. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 mustafa33 ***** válasza:
61%
12-es, a szarvas nem az a nagy bogár, az az a nagy állat. Még a pulykakakasnál is nagyobb. Abban vannak nagy darab csontnélküli részek is. ☺
2014. jan. 15. 23:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:

16-os!

Te sem sokat értesz a főzés-tudományhoz, ha annyit sem tudsz, hogy egy igazán jó bográcsos pörköltbe nemcsak színhús kell, hanem a jószág minden részéből kell bele valamennyi, ahogy mondani szoktuk: fülétől a farkáig. És abba bizony beletartoznak a csontos húsok is. Tehál oldalas, vagy csigolya, stb. stb.

Ha "csak" színhús van, akkor bizony inkább süsd meg, mint elpazarold pörköltnek!

2014. jan. 16. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 mustafa33 ***** válasza:
17-es, te pedig még jó hogy Dobos Zolit nem tanítod főzni. Mert itt ő a mester, de azért én is megfőztem már ezt azt. Igaz én például semmi pénzért nem rántanék baromfi mellet. Mert rántva csak az jó amiben csont van. Na már itt is összevesznénk. Ha a szarvas oldalasból csinálod a pörköltet, miből csinálod a gulyást? Én pörköltet lábszárból (bár néha sajnálom rá, mert az a legjobb leveshús), pacsniból, oldallapockából csinálom.
2014. jan. 16. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!