Mit vennétek 1690ft 1kg/ szarvas húst vagy 1700ft /1kg pulykamellett?
Hát ez az! Pulykamellét ha veszek 1 kg-ot, bőven elég minimum 3x hozzáfognék készíteni belőle akár rántott, akár valami ragu, vagy hasonló.
1 kg-ból a szavaspörkölt jószerivel semmire sem elég, mivel abban azért elég sok lesz a csont. Abból minimum 3, de inkább 5 kg-ot kellene venni, hogy igazán fincsi pörköltet lehessen belőle készíteni.
Én bizony addig-addig csűrném-csavarnám a pénztárcámat, hogy jusson egyikre is és másikra is! :))))
Csont nélkül, hát ez csont!
Akkor abból bográcsos pörkölt nem lesz, csak fincsi (előre bepácolt) egybe-sült! Hát ha az, akkor az! :)))
Egyértelműen szarvast, ha már választani kellene.
Pulykát bárhol lehet kapni bármikor, vadhoz sokkal ritkábban jut az ember.
Jó áron adják, szerintem érdemes megvenni.
16-os!
Te sem sokat értesz a főzés-tudományhoz, ha annyit sem tudsz, hogy egy igazán jó bográcsos pörköltbe nemcsak színhús kell, hanem a jószág minden részéből kell bele valamennyi, ahogy mondani szoktuk: fülétől a farkáig. És abba bizony beletartoznak a csontos húsok is. Tehál oldalas, vagy csigolya, stb. stb.
Ha "csak" színhús van, akkor bizony inkább süsd meg, mint elpazarold pörköltnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!