Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szarvas pörköltbe fözhetek...

Szarvas pörköltbe fözhetek kevés áfonya lekvárt, hogy kicsit pikánsá tegyem? Milyen lenne?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Személy szerint nem tenném, sőt, meglehet, hogy nem is ennék belőle!
2013. febr. 14. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a pörköltbe ne főzzél lekvárt!
2013. febr. 14. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 bumbi02 ***** válasza:
27%
Nagyon jó íze lesz tőle, nem a megszokott "átlag" pörkölt, de nem is lesz olyan pikáns hogy ne egye meg az, aki átlag pörkölthöz szokott. Nem jártam még olyan étteremben, és nem is dolgoztam még olyan étteremben, ahol a szarvaspörköltbe ne tettek volna áfonyalekvárt.
2013. febr. 14. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim válasza:
27%
érdekesen hangzik, de tuti jobb íze lesz de 1 kis bort is önts bele jobb íze lesz sokkal így együtt ;)
2013. febr. 14. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
én normális áfonyát főztem bele a végén,nagyon finom volt úgy!
2013. febr. 14. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim válasza:
27%
örülök neki akkor most dobhatsz 1 kis kóstolót is :D
2013. febr. 14. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Elöször próbáld ki egy tányérnyival - a kész pörköltbe tegyél valamennyit, és úgy kóstold meg.

De valószinüleg finom lesz, mégha sokan el sem tudják képzelni, hogy egy ételt ne úgy egyenek, ahogy már sok ezerszer...

2013. febr. 14. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Nem azt írtam, hogy az úgy nem lesz jó, csak azt, hogy "személy szerint nem tenném".


Nem tudom, mi van ezen a magán-véleményen lepontozni való!

De legyen szíve joga az illetőnek, tegye azt, legfeljebb a szellemi képességeit minősíti ezzel!!!! :)))))

2013. febr. 14. 13:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 doboszoli ***** válasza:
Szarvaspörkölt? Az jó....
2013. febr. 14. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim válasza:
Személy szerint minden vadhúsból készülő pörköltbe teszek áfony (és más erdei gyümi, pl. szeder) lekvárt. Azt azésrt megjegyezném, hogy a bolti aromás szutykokkal főzött pörkölt csak önámítás. Természetes alapanyagokból főzött lekvár (saját bevált recept: 70% áfonya - 30% szeder) hozza csak a megfelelő hatást... :)
2015. ápr. 18. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!