Mit vennétek 1690ft 1kg/ szarvas húst vagy 1700ft /1kg pulykamellett?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 13:09
1/18 anonim válasza:
szarvashúst (pörköltnek,levesnek,vadasnak,tokánynak,steaknek,...)
2/18 anonim válasza:
pulykamellet ingyen sem, szarvast meg bármikor. :)
3/18 anonim válasza:
Én a pulykamellet, de csak azért, mert apukám vadászik és tavaly télen nagyon sok vadhúst ettünk és azóta csömöröm van tőle.
4/18 anonim válasza:
Előző vagyok, szóval szabadon választva csirkecombot, nyulat, halat, kecskét vagy esetleg marhát vennék.
5/18 anonim válasza:
Nem szeretem a vadat.
De te azt vedd amit szeretsz.
6/18 intrepid válasza:
Én azért vennék szarvashúst, mert a pulyka tenyésztett állat, tápon élt. A szarvas, (bad iron :D) eszik egy kis ilyet, egy kis olyat, sokkal összetettebb a húsa.
7/18 anonim válasza:
szarvas hús :)
Most olyan mindegy ki mit ír, attól függ ki mit szeret, meg ki mit enne.
8/18 anonim válasza:
Szarvasúst imádom, mert isteni pörköltje van!
Pulykamellet imádom, mert isteni szezámmagos rántothúst lehet belőle csinálni!
Nos Te melyikből ennél? azt vedd meg
9/18 anonim válasza:
Szarvast! A pulykamell az egyetlen olyan húsféle, amit nem igazán szeretek. Ráadásul a szarvas különlegesebb is, mi ilyesmihez ritkán jutunk hozzá, úgyhogy nekem egyértelmű a választás.
De te azt vedd, amihez neked jobban van kedved.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!
Szarvast veszek pulykahúsunk van itthon . A vadat nagyon szeretjük főleg a szarvast:
Azért kérdeztem mert kiváncsi voltam ,hogy ha azonos árban van ki mit választana.
2014. jan. 15. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!