A marha melyik része fő meg a leghamarabb? (pörköltként)
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 12:24
1/4 anonim válasza:
A marha NEM fő meg gyorsan, semmilyen része. Pörköltnek meg a lábszár a legjobb, de 3-4órát kalkulálj be a fözésres.
2/4 anonim válasza:
Ahogy elöttem írták a marha kiszmithatlan marhára ,hogy mennyi idő alatt fő meg: ez 2-5 óra hossza alatt bármi lehet :
Szerintem a pörköltnek : a lábszár ,és a marhanyak keverve a legjobb . de a ha kerül bele marhafarok az is nagyon jó.
3/4 anonim válasza:
Pörköltnek épp az a lényege, hogy lassan hosszú ideig készüljön. Úgy lesz igazán jó az íze
4/4 anonim válasza:
Leghamarabb természetesen a bélszín "fő" meg, csak éppen az alkalmatlan pörköltnek.
Jól írta valamelyik előző, minél tovább fövő hús, annál jobb a pöri.
Tehát pl a comb valamivel hamarabb felpuhul, (általában) mint a lábszár, de annyival rosszabb is, mert egy viszonylag száraz hús.
Egyébként szép lassan kell párolni szakaszosan, és mindenféle savas dolgot, (paradicsom, par.püré, vörösbor) a legvégén belerakni, így 2 óra alatt általában felpuhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!