Nektek melyik tortarecept tűnik finomabbnak az alábbi kettő közül?
2014. jan. 7. 14:11
11/17 anonim válasza:
Nekem az első kettő túl édesnek tűnik, inkább kevesebb cukorral csinálnám, az elsőből meg kihagynám a kávét. Ezzel szemben az almásban meg szerintem túl kevés a cukor, a túróhoz sok kell hogy ne legyen savanykás. A narancsosra lennék leginkább kíváncsi, de az szülinapra túl egyszerű. De ha csinálsz neki olyasmi talpat mint a cseresznyésé, akkor már jó lenne.
12/17 anonim válasza:
Én is a nagyisra szavazok, de addigra vegyél habverőt XD)
13/17 A kérdező kommentje:
Meglesz, köszi szépen :D
2014. jan. 7. 16:38
14/17 A kérdező kommentje:
A sima lábas elég nagy hozzá, igaz?
2014. jan. 7. 16:38
15/17 anonim válasza:
szerintem a narancsos túrótorta:)
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem is a narancsos és az első kettő közül valamelyik, pl. a nagymami (csak kávé nélkül, igen, mert nem vagyunk kávéimádók abszolút). Szerintetek az úgy jó lenne, hogy elkészítem a nagymamit mint igazi szülinapi tortát, mellé pedig a narancsosat 'másodtortának', süti helyett? :)
2014. jan. 7. 18:36
17/17 anonim válasza:
Hát mérd le, legalább 22 cm átmérőjű legyen egy rendesebb torta, de azért ez nem szentírás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!