Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű tortarecept kezdőknek?

Egyszerű tortarecept kezdőknek?

Figyelt kérdés
Eddig mindig a piskótatortát készítettem, amit vamilyen krémmel kikentem, esetleg gyümölcsdarabokkal feldobtam. Ez már kezd unalmas lenni... Vendégeket várunk, szeretnék valami finomabbat. Egyszerű receptet keresek, amihez az átlagos hozzávalók is elegek... Ötlet?
2013. okt. 29. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. okt. 29. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon szépen mutat ha nem csak csokis krémet teszel bele ,hanem váltakozva . puncs ,vanilia ,csoki ,és igy rakod össze.

2013. okt. 29. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

süss egy piskotaalapot ha abban jó vagy.

Vágd félbe a piskótát.

4 gyümölcsjoghurtot tegyél egy nagyobb tálba és keverőgéppel kicsit keverd át, hogy fellazítsd. Az egyik piskótalapot tedd bele a tortaformába, a másikat pedig tépd jó apró darabokra és keverd bele a joghurtba.

Verj fel kb. 2 dl. tejszínt habfixálóval és ízlés szerint cukorral jó keményre. Tökéletes cukrászhabból is, akkor nem kell sem habfixáló, sem cukor, sőt dolgozni is könyebb vele.

Vegyél egy kis zacskó zselatint (nem tortazselét) 4 evőkanál tejjel keverd el a használati utasítás szerint.

A zselatinos tejet keverd a joghurthoz, majd óvatosan forgasd bele a tejsíznt.

Legalább 4-5 órát legyen hűtőben.

A tetejét ha szeretnéd gyümölccsel, tortazselével vagy akát tejszínnel díszítheted.

Szerintem citromos vagy epres joghurttal a legfinomabb

2013. okt. 29. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!