Nagyon gáz, de ezeket a sütiket még meg lehet sütni?
Figyelt kérdés
Félig elkészült sütiink vannak: Begyúrtam a hókifli tésztáját, majd kiraktam a hideg kamrába, hogy álljon egy éjszakát. De jöttek a vendégek meg a karácsonyi ételek elkészítése és nem jutott rá időm... a tészta ma este lesz 7 napos, a kamra hőmérséklete a kinti idő hőmérsékletével megegyezik.
A zserbó megvan, az is a kamrában van, annak már csak a csoki hiányozna a tetejéről, de az is 4-5 napja ott várakozik a sorsára. Letakarva van természetesen mindkettő.
Szegénykéim elvesztek a sok feladatom között... el lehet még őket készíteni?
2013. dec. 30. 10:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem el, ha tényleg hideg a kamra. a zserbónak tuti nincs semmi baja. a hókiflibe kóstolj bele, ha nem találod furcsának, fejezd be. de már tovább ne várj egyikkel sem.
2/3 anonim válasza:
Azért a zserbó lehet hogy kicsit kiszáradt, de meg biztosan nem romlott.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyiknek sincs semmi baja,különösen a zserbónak nincs az sokáig eláll,bár azért lehet megszáradt egy kicsit,de attól nem lesz semmi bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!