Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon szörnyű egy menü?

Nagyon szörnyű egy menü?

Figyelt kérdés

Tejszínes paradicsomleves betűtésztával.

Kukoricás rizs,hozzá rántott karfiol.

Baracklekváros palacsinta.

2013. dec. 28. 02:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

tejszín, paradicsom, lekvá.

bérelj néhány mobilwc-t, hátha ne mindenki bírja.

2013. dec. 28. 09:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem lehet rossz annak, aki szereti ezeket, nekem szénhidrátmérgezésem lenne tőle, de az én makrotápanyagarányom speciális :)

A palacsinta remek, főleg, ha dió is van benne a lekvár mellett, remek kombó ;)

A paradicsomlevest tejszín és tészta nélkül, rizzsel szeretem :) De az is remek étel. Gyerekkoromban cukroztam, olyan szemmel nézve túl sok lenne az édes a menüben, főleg, hogy enyhén a főétel is édeskés, a karfiol és a kukorica miatt. Nem vészes, de el tudok képzelni jobb kombót. A paradicsomleves és a baracklekvár nekem sok egy menüben, hiába van közte más.

2013. dec. 28. 10:37
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Én a paradicsom levet úgy szeretem, ahogy valamelyik válaszadó írta - tejszínnel, bazsalikommal, sósan :) isteni
2013. dec. 28. 12:17
 14/22 anonim ***** válasza:
2. vagyok, bocs, ilyen későn férreolvastam :D Sehogy se szeretem a karfiolt, szóval amúgyis mindegy :D
2013. dec. 28. 14:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor csak nem annyira szörnyű ez a menü!! :) A barátomnak főzöm,aki nagy húsevő. :D Nekem sosem megy a hasam,ha tejes,lekváros dolgokat eszek össze-vissza. :)
2013. dec. 28. 14:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Így, magában olvasva, szerintem jó a menü. Viszont egy nagy húsevő embernek, nem a legjobb választás. Tudod jól, hogy húsimádó, és totál vega menüt készítesz neki? Biztos, hogy jó döntés?
2013. dec. 28. 20:39
 17/22 anonim válasza:
Ha szivatni akarod a kedves párod, egész jó :)
2013. dec. 28. 21:06
 18/22 anonim ***** válasza:
9%
a karfiolt minek rántani? Az egy egész finom zöldség, jobbat érdemel, mint egy bundát, és egy olajos sütést...
2013. dec. 29. 12:52
 19/22 anonim ***** válasza:
18: a magyar fétis, rontsunk el mindent rántással! nézd csak meg, minden olyan jellegű kérdésre, hogy "mi legyen belőle" az a válasz, hogy rántsd ki/készítsd el pörköltnek....
2013. dec. 29. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:
...na ja...és akkor azt már hozzá sem tettem, hogy egy száraz rántott/zsíros ződséghez vajon miért szintén száraz rizs (remélem, kiváló minőségű SOS B rizs vagy zacskós gyorsrizs :p) lesz a köret?
2013. dec. 29. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!