Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egész kacsát római tálban...

Egész kacsát római tálban mennyi ideig kell sütni, és hány fokon?

Figyelt kérdés

2013. dec. 24. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegnap vettem a lidiben egy két kilós kacsát. Fedő alatt sült másfél órát, és nagyon finom puha lett. Aztán még rápiritottam 20 percet nagy lángon, hogy szép piros legyen.
2013. dec. 24. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

A kétkilós pecsenyekacsa valóban megsül kb másfél óra alatt rómaiban. Utána fedő nélkül ropogós pirosra sütni.

Félidőben lehet mellé, almát, krumplit tenni, nagyon finom lesz.

2013. dec. 24. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Két óra hosszáig sütöttem, isteni finom lett. Az alma is ott lapult mellette.:)
2013. dec. 24. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Kilónként 1 óráig kell sütni!Aztán leveszed félidőben a tetőt meglocsolod a kacsát a zsírjával és vissza teszed,a tálba fedő alatt is pirul a kacsa,de az utolsó 10 percet sütheted fedő nélkül!ha nem volt jó meleg a sütőd fél órát számolj rá!de ha jó meleg a sütő 180-fokos akkor 1 óra elég neki .Kilónként!
2014. jan. 8. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!