Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül az eredeti...

Hogyan készül az eredeti vadas mártás?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:

sárgarépa, petrezselyem, zeller, egész szemes bors, borókabogyó, fehérbor, paradicsomlé.


Ezek az összetevők. Általában lereszelik a zöldségeket, és a hús pörzsanyagait felhasználva ezekből készítenek mártást.

2009. nov. 26. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
fokhagymát kihagytam
2009. nov. 26. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!