Mivel ízesíthetném a pálinkát?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék vinni egy kis házipálinkát,de gondoltam kicsit különlegessé tenném.2009. nov. 26. 09:13
1/7 anonim válasza:
altalaban ugy szoktak, h a palinkanak megfeleo gyumolcsot hasznaljak, de mast is lehet. Pl alamt. megmosod , felvagod es ratoltod. ettol kap egy kissargas szint es edeskes izt is. 3honapig szoktak rajta hagyni, de kostolassal mikor neked tetszik letoltheted rola. Agyas palinkanak hivjak. Nem ajanlom, h mas, nem termeszetes izesitovel rontsd el a palinkadat, ha finom...
2/7 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy jó sok mézet rakunk bele, és aszalt gyümölcsöket. Ha jó fajta a pálinka, akkor finom lesz. A rossz pálinkán nem sokat segít. Legalább 6 hétig szoktuk állni hagyni, és naponta megforgatjuk, picit megrázzuk az üveget.
3/7 A kérdező kommentje:
és ha vékony citromhéjcsíkokat tennék bele,az milyen lenne?
2009. nov. 26. 09:36
5/7 anonim válasza:
Pálinkába nem igazán tesznek citromhéjat. Viszont rendkívül különlegessé teheted 1-2 csilipaprikával. Nem vicc. De 2-3 hónapnál ne hagyd tovább benne. Jó ízt ad, és a színe is szép sárgás lesz.
7/7 anonim válasza:
aszalt gyümölcsök:szilva,sárgabarack,mazsola,füge.a lényeg,hogy aszalt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!