Észere vetétek, hogy szilveszter, közeledtével a virslik nem jó minőségüek?
Figyelt kérdés
Még a minőségi sem az aminek lennie kell ..2013. dec. 17. 19:00
1/5 anonim válasza:
Nem szoktam virslit venni, csak szilveszterre, akkor mindig bélbe töltött, minőségit. Nem volt még vele gond.
A 600 Ft/kiló szemeteketől sokat nem várhatsz.
2/5 anonim válasza:
A jó minőségű virsli kg-ára megközelíti a 2000 Ft-ot. Ezeknek a gyártói mindig tartják a minőséget. Az olcsó, műanyagos virslikről csak annyit: egyszer vettem a mindenevő kutyámnak valami 300 Ft körüli virslit. Minden kaja eltűnik benne, de ez még neki sem kellett. Úgy hogy szerintem a minőségnek semmi köze a szilveszterhez. Aki jót gyárt, annak a terméke szilveszter táján is jó, aki vacakot, az pedig már rosszabbra úgysem tudja csinálni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg paranoiás vagy.
Amúgy a Tesco színes saját márkás a SáGa egyik prémium virslije. Ha viszonylag jó cuccot akarsz jó áron, akkor ilyet vegyél. Kellő hústartalma, és nem állateledelnek való összetevőkből áll. Sőt, sokszor jobb minőségű, mint amit a SáGa saját néven ad el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!