Hogy készülhet a zöldséges fasírt, amelyik fánkszerű bundában van? Ettetek, készítettetek már ilyet?
Erre gondolsz ? : [link]
Én nem készítettem ilyet,és nem is fogok,mert nem vagyunk oda a zöldségekért :)
Én ma fehér-káposzta-szeletet "rántottam" ki az alábbi bundában:
1 tojás elkevertem sóval, felengedtem kb. fél deci vízzel (persze ha kell, akkor 2 tojással + 1 dl vízzel), és annyi lisztet kavartam bele, hogy a sűrű palacsinta-tészta és a híg nokedli-tészta közötti állagú masszát kaptam. Ebbe mártottam bele a káposzta-szeletet, és sütöttem ki.
Máskor a közönséges panírozás helyett ebbe forgattam meg a karfiol-rózsákat, igaz, hogy akkor duplán-mártottam: amikor az első bemártás után hirtelen minden oldalára rásült, akkor még másodszor is bemártottam és úgy fincsi vastag bunda lett. (A káposztához most nem akartam azt a vastag bundát, tehát csak 1x mártottam.)
Köszönöm a válaszokat.
# 1/2 Ebben nem volt hús,amit én ettem.
# 2/2 Kipróbálom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!