Hogyan kell elkészíteni a mártást hogy finom legyen?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 07:33
3/9 A kérdező kommentje:
zoldséges tejfolos mártást
2009. nov. 25. 08:01
4/9 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy szét kell paszírozni és behabarni de hogy még mi kell bele, és mennyi azt szeretném kérdezni
2009. nov. 25. 08:09
5/9 anonim válasza:
Ha fűszerekre gondolsz, akkor én szoktam rozmaringot, majorannát tenni. És a fokhagymát soha nem hagyom ki!!bele töröm
6/9 igabcsy válasza:
Ha vadas jellegű mártásra gondolsz, akkor kell még bele só, bors, mustár, pici citromlé és babérlevél.
7/9 anonim válasza:
08:14 vagyok. A babérlevél!!!Na még az milyen fini izet ad!!!
8/9 A kérdező kommentje:
so, bors az OK, a rozmaringot nem tudom bele elképzelni de nagyon koszonom a választ picit teszek majd bele, máskulonben knédli azaz meleg kenyér lesz hozzá, ez szlovákiában ismert és egyszeru sertés hús mégegyszer koszonom
2009. nov. 25. 08:25
9/9 A kérdező kommentje:
ha tudtok valami másféle finom mártást sertés húshoz az nagyon jo lenne, imádjuk a mártásokat de én nem nagyon tudom csinálni
2009. nov. 25. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!