Miêrt mondjâk azt hogy "az vagy amit megeszel"?
Figyelt kérdés
Ha disznot eszek akkor diszno,ha marhât akkor marha vagyok???2013. dec. 14. 14:42
1/3 anonim válasza:
Akkor én meg tyúk vagyok.De az is lehet, hogy sült hal.
2/3 anonim válasza:
Nem attól vagy marha, ha marhát eszel, hanem attól ha olyanokat, ami megbetegíti a szervezeted és nem a disznótól leszel disznó, de disznó kövérre hízhatod magad ha sok zsírosat eszel, vagy ha túl sokat eszel. Az egészséges étkezés a jó közérzet titka, ha jó a közérzeted, akkor boldogabban éled az életed.
3/3 anonim válasza:
Azért vannak a műanyag gyereke. Mert műkaját esznek.
Ammi eszel, abból épülsz te. É sigen, ha túl sok disznót eszel, akkor te is olyan leszel. Figyeld meg a vegákat, má s a szaguk is! Figyeld meg az embereket! Kérdés nélkül is látod, hogy mülivel, vagy kolbásszal van kitömve. Aki sok gyümölcsöt, gabonát eszik( ami a napon nő) az vidám, mint a nap. Aki répát meg céklát a föld alól, mint az oroszok meg ecetbe rakott halat, azok közt gyakoribb a szláv mélabú.A marha kérődző állat.A disznó kis pocsolyás mindenevő.Aki sok marhát eszik, az is más, mint aki sok röfit. Nézd meg a muszlimokat, mások, mint a hollandok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!