Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött csirkemell hogyan...

Töltött csirkemell hogyan készíthető el?

Figyelt kérdés
egészben sütve, nem szeletekben.
2013. dec. 13. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:

A vastagabbik felét magad felé forditod : éles késsel zsebet vágsz-ezt úgy -hogy minél hosszabban szurd a kést végig a mellbe : majd megtöltöd amivel szeretnéd .

Ha nem rántva készíted el akkor : a csirkemellet érdemes baconbe tekerni ,hogy sütés közben ne száradjon ki.

2013. dec. 13. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
de egy nagyobb darabot, mondjuk egy másfél kilósat,hogy tudok betekerni baconnel?
2013. dec. 13. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Bőre alá szoktam tölteni (mell és comb alá) gombás tölteléket, kívül belül besózom szórok bele majorannát, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, amibe előzőleg tettem egy kis vizet és libazsírt, és lefedem alufóliával, közepes lángon sütöm 1 órán át, majd leveszem az alufóliát és a zsírjával néha meglocsolva sütöm tovább, míg szép ropogós és barna lesz.
2013. dec. 13. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, csirkemell helyett csirkét olvastam, de a lényeg ugyanaz, itt is bőr alá töltsd a tölteléket és mehet mellé is, ha egyben sül, a többi töltelék finom köret.
2013. dec. 13. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Első, ez a baconos betekerés király ötlet. Ezután én is így csinálom. Eddig épp azért nem töltöttem csirkemellet, mert kiszárad, de a baconos dolgokat szeretjük:) Köszi!
2013. dec. 14. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

1 vagyok .


A nagyobb darab csirkemellett ,úgy tudod baconel betekerni ,hogy 2db bacont egymásra teszel : úgy -hogy a 2 bacon össze érjen : így kapsz 1 szép hosszú bacon csíkot . evvel kezd eltekerni ha valahol kilóg akkor ott tudod potólni .

A másik megoldás ha alufoliára kiterited a bacon csikokat erre ráteszed a húst és feltekered szorosan ,ha 1-2 órára hütöbe teszed a bacon annyira fog lehülni ,hogy szépen kitudod tekerni a foliábol és mehet a sütőbe . de ha foliás modszert választod akkor foliástól tedd a sütöbe ,hogy a hús először párolodjon ,és ne legyen nyers . ha már nem nyers akkor tekerd ki a fóliábol ,és süsd pirosra..

2013. dec. 15. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!