Kókusz-, vagy zabtejből ugyanúgy kell csinálni a rizskoch-ot, mint a sima tejből, vagy van vmi, amire oda kell figyelni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 10:58
1/1 anonim válasza:
hát szerintem igen, csak a kókusz az édesebb... én kókusztejport használtam, akkor a rizst úgy főztem fel, hogy fízben felfőztem a tejet és mikor forrt elkezdtem hozzá adogatni a kókusztejport és kóstolgattam, A gyerek volt tejfehérje allergiás... már kinőtte, de ami maradt, abból meg a picinek szoktam tejberizst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!