Körítésprobléma?
A segítségeteket kérem, mert nehézségeim vannak a hét végi ebéddel.
Rablóhús lesz az ebéd, sült krumplival, de emellett szeretnék valamiféle vegyes zöldségkörítést is adni hozzá. De majonézes, tejfölös nem lehet (allergiák miatt) és lehetöleg olyan lenne jó, amit egy vegetáriánus vendég is jóízüen meg tud enni akár föételként is.
Elöre is köszönöm a segítséget.
Zoldsegropogost csinalnek reszelt krumplibol,sargarepabol,sutotokbol,zellerbol,karalabebol es cukkinibol. Ez jo koretnek,de a krumpli miatt fofogasnak is megfelel valamilyen szosszal.
De a rablohus nyarsak melle keszitenek egy- ket nyarsat husmentesen is, gombaval,ananasszal,padlizsannal stb.
Köszönöm az eddigi ötleteket, de nem igazán találtam olyat, ami most passzolna, de máskor hasznosak lesznek. (mindenkinek zöld kezet adtam)
A salátás linket köszönöm, elmentettem.
HA valakinek van még ötlete, szivesen fogadom.
majd legközelebb ez amúgy tényleg laktató.
Nézzétek csak!!!!
Béla által felpakolt linkben az "étolajos" raklám-képen különböző jó kis receptek futnak!!!!
Kiírtam közülük a káposztás tócsnit, liszt nélkül írja, cukrosoknak, liszt-érzékenyeknek, fogyósoknak jó kis recept. De fut még ott még kb. másik 10 féle süti receptje is!!
Tök jó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!