Nem kenődős, ragadós csokimáz recept?
Még sosem sikerült normális csokimázat tennem a sütikre. vagy repedt, törött, amikor felvágtam, vagy érintésre ragad, vágáskor nyúlik a kés után.
Kérem segítsen valaki egy jó recepttel. Egy kb 40x25-ös tepsiről lenne szó.
Na, erre én is kíváncsi lennék, sajnos nekem is mindig az a problémám, amit leírtál. Most ezt tervezem kipróbálni, rengeteg pozitív hozzászólás van a recept alatt:
Első vagyok.
Ezt néztem még:
Egyszerűnek tűnik, talán túlságosan is, de fél adaggal ki fogom próbálni.
Megint én. :)
Még annyit, hogy nekem eddig a tortabevonós megoldás vált be leginkább. Gőz fölött felolvasztom a tortabevonót és étolajat keverek hozzá (1 tábla bevonóhoz 2-3 evőkanál olajat). Ez szépen megszárad, és eddig még sosem tört (bár ezt is meleg késsel szeletelem). Csak sokszor jól jönne egy házi csokimáz recept, ha épp nincs otthon tortabevonó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!