Hogyan kell a tepsi hátulján tésztalapokat sütni?
Figyelt kérdés
Be kell-e kenni valamivel, vagy sütőpapíron ?2013. dec. 5. 15:02
1/4 anonim válasza:
Van aki leszokta kenni : Zsírral vagy vajjal szokták lekkeni ,és szornak rá kevés lisztet. Én sűtőpapíron szoktam : A papirt lemérem a tepsihez : levágom ,és a már méretre szabot sűtőpapiron nyujtom ki a tésztát : aztán ráteszem a tepsi hátára..
2/4 anonim válasza:
Anyósom már eleve ott nyújtotta, és amikor a kellő vastagságot elérte, csak körbe szabta a szélét a tepsi oldala mentén, és kész is volt a méret.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megpróbálom a sütőpapíros megoldást, bár egy kicsit félek tőle, mármint az egész
sütéstől, mert mézeslapokról van szó, és állítólag nehéz kinyújtani is.
Azért reménykedem ?:-)
2013. dec. 5. 16:27
4/4 anonim válasza:
Én is féltem tőle,pont bele is találtam egy rossz receptbe :D Amúgy nem olyan nehéz megcsinálni . :) Csak óvatosan a leszedésnél :) Bár én jobban díjazom a vajazott tepsit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!