Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Félig megfagyott a habtejszíne...

Félig megfagyott a habtejszínem, már nem tudom felverni, ugye?

Figyelt kérdés

Tejszínhabot akartam verni egy sütemény krémjéhez, Sissy Habtejszínt vettem, majd betettem a fagyóba, hogy gyorsabban lehűljön. Vendégek jöttek, és teljesen elfeledkeztem róla, mire észbe kaptam, a fele már rendesen keményre fagyott, a másik fele még csordogált a zacskóban. Ezt már nem fogom tudni habbá verni, igaz?

Vagy érdemes még próbálkozni vele?


2013. dec. 2. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni felverni !!!
2013. dec. 2. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
ha van időd kifagyasztani,akkor fel tudod használni.
2013. dec. 2. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szobalevegőn kienged, akkor fel tudod verni.
2013. dec. 2. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen fel lehet verni. a tejszínt nagyon hidegen a legkönnyebb felverni. na azért nem fagyosan :)remélem azóta más sikerült is.
2013. dec. 2. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Kiolvadt szobahőn, és igen, fel tudtam verni :)

Nem lett egy kőkemény valami, de jó lett így is, attól még szépen kenhető volt csak óvatosabban kell vágni a kész sütit :)

Mindenesetre legközelebb jobban fogok vigyázni :)

Köszönöm a hozzászólásokat!

2013. dec. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!