Félig megfagyott a habtejszínem, már nem tudom felverni, ugye?
Figyelt kérdés
Tejszínhabot akartam verni egy sütemény krémjéhez, Sissy Habtejszínt vettem, majd betettem a fagyóba, hogy gyorsabban lehűljön. Vendégek jöttek, és teljesen elfeledkeztem róla, mire észbe kaptam, a fele már rendesen keményre fagyott, a másik fele még csordogált a zacskóban. Ezt már nem fogom tudni habbá verni, igaz?
Vagy érdemes még próbálkozni vele?
2013. dec. 2. 13:52
2/5 anonim válasza:
ha van időd kifagyasztani,akkor fel tudod használni.
3/5 anonim válasza:
Ha szobalevegőn kienged, akkor fel tudod verni.
4/5 anonim válasza:
Igen fel lehet verni. a tejszínt nagyon hidegen a legkönnyebb felverni. na azért nem fagyosan :)remélem azóta más sikerült is.
5/5 A kérdező kommentje:
Kiolvadt szobahőn, és igen, fel tudtam verni :)
Nem lett egy kőkemény valami, de jó lett így is, attól még szépen kenhető volt csak óvatosabban kell vágni a kész sütit :)
Mindenesetre legközelebb jobban fogok vigyázni :)
Köszönöm a hozzászólásokat!
2013. dec. 2. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!