A kígyó uborka, ha megfagyott, lehet még attól utána megenni?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy párom gyorsan le akart hűteni egy kis innivalót, betette a hűtőbe, de feljebb állította a hűtést rajta. Benn volt pár kígyó uborka is, és pár óra alatt, olyan lett, mintha megfagyott volna. Puha, és vizes lett.
Járt már így valaki? Sajnos a paprikánk is így járt, ettem belőle a szendvicshez, olyan volt, mintha jégkását rágnék szinte.
2010. júl. 5. 16:52
1/6 anonim válasza:
Hát az sajnos veszteséglista.Régen fagyasztottak le legyalult uborkát salátának, de az sem volt jó. Puha volt vizes, iztelen. Már le is szoktak róla.Régen vidéken mindig kaptunk a hűtőből, de szerencsére már elfelejtették.
2/6 anonim válasza:
mi szoktunk uborkát fagyasztani, nagyon jó az télen tejfölös uborkasalátának
3/6 anonim válasza:
A nyers uborkát és paprikát ki helet dobni, ha átesett a méylhűtésen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát igen, elég szottyos az íze:(
2010. júl. 6. 10:46
6/6 anonim válasza:
Én is szoktam gyalulva eltenni a fagyasztóba. Mikor kiveszem az a levet rajtahagyom amit kienged és úgy tejfölözöm és sózom. Imádjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!