Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segitene valaki mézeskalács...

Segitene valaki mézeskalács ügyben?

Figyelt kérdés
Most csinálom életem elsö mézeskalácsát és a massza nem olyan lett amilyennek lennie kell hanem eléggé lágy.mindent recept szerint csináltam.mi a teendö ilyenkor?egy kis liszt segit rajta?
2013. nov. 30. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól alá kell lisztezni, az enyém is lágy szokott lenni.
2013. nov. 30. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
A gyúrófát is lisztezd be, hogy felül se ragadjon rá a massza. Ha most csinálsz előszőr, akkor vigyázz a sütéssel, ne legyen túl barna, mert akkor keserű lesz.
2013. nov. 30. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben! köszönöm a tanácsokat :)
2013. nov. 30. 15:41
 4/7 gömbicica ***** válasza:

lisztezés segit már csak.

Vagy próbáld meg hidegen állni hagyni.

recept?

2013. nov. 30. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Betetted a hűtőbe a tésztát?
2013. nov. 30. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
adtam még hozzá lisztet és be is tettem hütöbe.ugy néz ki már jó lesz
2013. nov. 30. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:

9 evőkanál kristálycukor

2 egész tojás + 2 tojás sárgája

1 mokkáskanál fahéj

7 dkg zsír

7 dkg vaj, vagy Rama

2 kanál tejföl

9 evőkanál méz

fél evőkanál szódabikarbóna

60 dkg liszt

2013. nov. 30. 16:15

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!