Mivel lehet ossze ragasztani a mézeskalács házat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 10:49
1/12 anonim válasza:
cukormázzal vagy olvasztott cukorral ..
2/12 A kérdező kommentje:
Tehat azzal a cukormazzal pl amivel diszitenem?
2013. nov. 27. 11:05
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)
2013. nov. 27. 11:08
6/12 anonim válasza:
mézzel, vagy akár olvasztott csokival is ;)
7/12 anonim válasza:
Én a díszítéshez használt cukormázzal szoktam. Jó sűrűre kell csinálni. Először két falat ragasztasz össze, hagyod száradni, aztán hozzá a másik kettőt, megint jól megszárítod, utána jön a tető. Az kicsit húzósabb, én nagy tetőt csinálok, ezért két oldalt alá is szoktam támasztani, amíg szárad.
Ragaszthatod olvasztott cukorral is, azzal hamarabb megszilárdul de azzal nagyon gyorsan kell dolgozni, az inkább két emberes munka, legalábbis olyan kétbalkezesnek, mint én. :D
8/12 anonim válasza:
Össze lehet ragasztani azzal a fehér mázzal, amivel díszíted is, de szerintem karamellával sokkal-sokkal könnyebb. Az sokkal erősebb, és pillanatok alatt megszilárdul. Én úgy szoktam, hogy az egyik lap szélét belemártom, és úgy ragasztom a másikhoz.
9/12 anonim válasza:
Én jó sűrű cukormázzal szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!