A teflonos konyhai eszközökben miért nem ég le a kaja?
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 21:18
1/3 anonim válasza:
Mert a teflonnak az a tulajdosága, hogy tapadásmentes (amíg új). Ha már foszlani kezd, ki kell dobni, mert mérgező. De ez csak bizonyos kereten belül igaz, mert egy-két hét használat után már simán sikerülhet valamit odaégetni. Így van ez a most divatban levő kerámiás bevonatnál is.
2/3 Kisbarack10 válasza:
nekem 4 hónapos a teflonos serpenyőm rendszeresen használom nincs semmi baja nem ég oda semmi.
3/3 A kérdező kommentje:
attól, hogy tapadásmentes, attól még megég az étel, ha nem tévedek
2013. nov. 30. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!