Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktátok pihentetni a mézes...

Szoktátok pihentetni a mézes puszedli tésztáját?

Figyelt kérdés
Az én receptem azt írja: "egy éjszakán át hűtőben pihentetjük". Ma délután 4-5 között kavartam be. 9 óra felé sütnék belőle próbaképp. Csak nem tudom hogy másabb lesz-e mint majd a reggel megsütöttek?
2013. nov. 28. 19:03
 1/1 anonim ***** válasza:
En mindig betartom a receptben leirtakat elso suteskor. Ha gondolod probald ki. A felet keszitsd el most, a maradekot reggel. Meglatod,van e lenyeges kulonbseg.:)
2013. nov. 28. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!