Olyan ételeket fel tudnátok sorolni, amik szénhidrát szegények, finomak (persze ez egy relatív fogalom), és lehetőleg laktatóak?

Te inkább kalória szegényebb ételeket szeretnél enni. Ilyenek a zöldségek, gyümölcsök, tojás, túró, kefír, hús, hal.
Ami szénhidrát szegény az a hús, tojás, hal.
A zöldség, gyümölcs szénhidrát. A gyümölcsökben gyümölcscukor-fruktóz- található, amit a májban raktározunk. Magas a cukor tartalma az aszalványoknak, banán, datolya, kókuszdióm szőlő, füge.

5-ös vagyok!
Felraktam a kérdezőnek egy komplett és részletes kalóriatáblázatot.
Mellé írtam, hogy ha megnézi a húsokból a belsőségek ch tartalma szinte nulla, azon kívül alacsony ch-sok a hal és a baromfin. A zöldésg-gyümölcs-egyéb kajákat pedig alaposan át kell nézni.
Ennek ellenére esze ágában sincs a kérdezőnek olvasgatni, inkább a jószándékú válaszolókkal vitázik, és csinálja a műsort. Ne pazaroljatok rá több időt és energiát. Főként ne bosszankodjatok azon, ha még le is pontoz, nincs őneki szüksége ilyesmire, csak egy kicsit szórakozik!
-Szezámos brokkolis csirkemell EBÉDRE.
-Tojásos gombapaprikás
-Sült paradicsomos lepény
-Töltött tök
-Citrusos töksaláta
-Spanyol tokány
-Fetás cukkinifőzelék
-Cukkinis-paradicsomos lepény
-Rakott cukkini - másként
-Cukkinis-camembertes rizottó
-Cukkini cordon-blue
-Olasz zöldséges fusilli
-Cukkinis-meggyes sütemény
-Frankfurti leves
REGGELIRE.
-Zabkása
-Gyümölcs turmix
-Saláták (öntettel vagy hussal)
-Gyümölcs saláták (akár mézzel)
VACSORA.
-Padlizsánnal töltött gomba
-Rakott zöldség
-Mozzarellás ízbomba
-Sopszka saláta
-Póréhagymás - Karfiolos püré
-Gombás uborkasaláta
-Póréhagyma sütőben
NASS.
-egy pohár joghurt müzlivel
-túró egy kis gyümüölcsel
-zabkorpakeksz
-100%-os kakaóporból és szójatejből forró ital
-túrótorta sütés és liszt nélkül, édesítővel
-cukormentes vaníliafagyi
-:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!