Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olyan ételeket fel tudnátok...

Olyan ételeket fel tudnátok sorolni, amik szénhidrát szegények, finomak (persze ez egy relatív fogalom), és lehetőleg laktatóak?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, várom a finomságokat,jöhet nass,ebéd,reggeli,vacsora mindenféle szénhidrát szegény étel.(zöldség,gyümölcs,hús saláták stb.)

2013. nov. 27. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te inkább kalória szegényebb ételeket szeretnél enni. Ilyenek a zöldségek, gyümölcsök, tojás, túró, kefír, hús, hal.

Ami szénhidrát szegény az a hús, tojás, hal.

A zöldség, gyümölcs szénhidrát. A gyümölcsökben gyümölcscukor-fruktóz- található, amit a májban raktározunk. Magas a cukor tartalma az aszalványoknak, banán, datolya, kókuszdióm szőlő, füge.

2013. nov. 28. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
34%

5-ös vagyok!

Felraktam a kérdezőnek egy komplett és részletes kalóriatáblázatot.

Mellé írtam, hogy ha megnézi a húsokból a belsőségek ch tartalma szinte nulla, azon kívül alacsony ch-sok a hal és a baromfin. A zöldésg-gyümölcs-egyéb kajákat pedig alaposan át kell nézni.

Ennek ellenére esze ágában sincs a kérdezőnek olvasgatni, inkább a jószándékú válaszolókkal vitázik, és csinálja a műsort. Ne pazaroljatok rá több időt és energiát. Főként ne bosszankodjatok azon, ha még le is pontoz, nincs őneki szüksége ilyesmire, csak egy kicsit szórakozik!

2013. nov. 29. 08:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Én senkit sem pontoztam le,és ezt meg honnan veszed,hogy nem olvasgatok? Ha ennyire zavar a kérdés,akkor ne válaszolj,de nem értem mire fel ez a rossz indulatúság.
2013. nov. 29. 17:28
 14/15 anonim válasza:

-Szezámos brokkolis csirkemell EBÉDRE.

-Tojásos gombapaprikás

-Sült paradicsomos lepény

-Töltött tök

-Citrusos töksaláta

-Spanyol tokány

-Fetás cukkinifőzelék

-Cukkinis-paradicsomos lepény

-Rakott cukkini - másként

-Cukkinis-camembertes rizottó

-Cukkini cordon-blue

-Olasz zöldséges fusilli

-Cukkinis-meggyes sütemény

-Frankfurti leves

REGGELIRE.

-Zabkása

-Gyümölcs turmix

-Saláták (öntettel vagy hussal)

-Gyümölcs saláták (akár mézzel)

VACSORA.

-Padlizsánnal töltött gomba

-Rakott zöldség

-Mozzarellás ízbomba

-Sopszka saláta

-Póréhagymás - Karfiolos püré

-Gombás uborkasaláta

-Póréhagyma sütőben

NASS.

-egy pohár joghurt müzlivel

-túró egy kis gyümüölcsel

-zabkorpakeksz

-100%-os kakaóporból és szójatejből forró ital

-túrótorta sütés és liszt nélkül, édesítővel

-cukormentes vaníliafagyi

-:D

2013. dec. 6. 19:21
 15/15 anonim válasza:
A gyümölcsökben is van szénhidrát ezt senki nem kétli, csak nem mindegy hogy mennyi van benne és milyen formában! Gyümölcsökben fruktóz van, 100gr mandarinban 10gr van, málnában 6gramm, öszibarackban 9gramm, Míg 100gramm normál milkacsokiban 58,5gramm és ez ráadásul cukor... Ezert egyél inkább gyümölcsöt!:)
2014. márc. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!