Töltött húst én mindig sok petrezselyemmel csinálom. Viszont elfogyott a fagyóból és frisset már nem igazán lehet kapni. Jó hozzá a szárított is? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 18:20
1/7 anonim válasza:
háttt közel sem lesz olyan íze sőtt......egyenesen borzalmas lesz!!!!én nem szerettem a száritottat max levesbe.tuti nem tudsz venni frisset lehet kapni tesco és hasonlókban cserepeset?
2/7 anonim válasza:
Ha nincs más, persze az is jó, de elég "erőtlen". De ha van otthon zellerleveled, azzal is pótolhatod. Vigyázz, mert abból sokkal kevesebb kell!
3/7 anonim válasza:
Piacokon lehet kapni azért még, Nekünk van a kertben is.
Szerintem jó azért a szárított is, csak sok kell bele, és van ilyen kis ízkocka petrezselymes (nem tudom maggi vagy knorr), de az is elég jól fel szokta dobni az ételt.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, már kezdtem lemondani a töltött husiról, de szerencsére találtam nálunk a cba-ban:D
de azért köszi a válaszokat
2009. nov. 20. 21:01
5/7 anonim válasza:
A szárított petrezselymet áztads be egy kis vízbe,de jobb levesbe,ha megszívta magát,akkor teheted a töltelékbe.De helyette tehestz a töltelékbe kevés majorannát is,az is jó ízt ad neki.
6/7 anonim válasza:
Most már nem segít, de egy hónap múlva már nem lesznek ilyen gondjaid: vegyél 1 zacskó magot (30-55 Ft között kapható bármelyik multinál) és egy közepes cserépbe (ha sokat használsz, nagyobba, vagy akár egy kisebb virágládába) vesd el. A konyha ablakom dél-keleti fekvésű, legtöbbször a külső párkányon is áttelel, ha nagyobb hidegek jönnek, behozom a belső párkányra. HAngulatos és hasznos is :=)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a magos ötletet! jó ötlet
2009. nov. 21. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!