Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon egyszeru sutit ami ilyen:?

Nagyon egyszeru sutit ami ilyen:?

Figyelt kérdés

megkenheto lekvarra,nutellaval,kakaoval,pudingal,vagy konzerves gyumolcsel?

piskota tekercs vagy valamilyen toltekes sutit?

ami nagyon nagyon kezdoknek van,es szinte elronthatatlan?

2013. nov. 25. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor süss egy piskótát,majd ha kihűlt felezd el,és kend meg bármivel.ennél egyszerűbb nincs..
2013. nov. 25. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:

muffin, nagyon egyszerű, gyors, nem kell hozzá semmi ügyesség, tudás

pl. csokis muffin: [link]

én ezt szoktam, a lekvár bármilyen lehet benne, és a csokit mikróban szoktam felolvasztani, nem gőz felett

2013. nov. 25. 12:55
 3/9 anonim válasza:
Ez egy nagyon egyszerű 3 perc alatt elkészírhető, bögrés mikrós süti. Kakaóval, és kakaó nélkül is el lehet készíteni. Persze csak akkor ha van mikród. Itt a recept: [link]
2013. nov. 25. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
bármelyik bögrés süti egyszerű
2013. nov. 25. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha én ilyen töltögetős-kenegetős édességre vágyom, mindig palacsintát csinálok.
2013. nov. 25. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Próbálj készíteni Bólyi túróslepényt, az valóban nagyon kezdőknek is való.

20 dk réteslisztet keverj össze 25 dk porcukorral és egy sütőporral. 5 dk vajjal kenj ki egy kb 25x30 cm tepsit. Szórd bele a liszt felét! Erre morzsolj rá 50 dk túrót. Rászórod egy citrom reszelt héját. Esetleg kirakod meggyszemekkel. A túróra ráhinted a liszt másik felét, majd 5 dk vajdarabkákkal megszórod.

3 dl tejben elhabarsz 2 tojást, és ezt a kevercset kanalanként elosztod a tetején.

Előmelegített sütőben 2-3-as fokozaton addig sütöd, míg a teteje aranybarna lesz. Kockákra vágod, s meghinted porcukorral. Ezt nem lehet elrontani.De valóban addig süsd, míg olyan barnás lesz a teteje. 40 perc? Sütőtől függ.

2013. nov. 25. 13:13
 7/9 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat.a bogres sutiert nem nagyon rajongok,palacsintat meg sokszor csinalok,mivel mast nagyon nem tudok\probaltam.

az a turos biztos szupi,de a parom nem szereti.

2013. nov. 25. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Tessék, a világ legegyszerűbb sütije: [link]
2013. nov. 25. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Csinalj egy keversuti alapot,kakaoval vagy sima vaniliasan. Ha megsult kette vagod es azzal kened meg,amivel csak szeretned, biztos finom.

Masik lehetoseg a piskotatekercs,kakaosan vagy natur tesztabol,azt is kenheted es diszitheted gyumolcsdarabokkal feltekeres elott.

Gyorsabb,ha sutsz amerikai palacsintat,mas az ize,mint a alap palacsintanak. Vagy gofri.:)

2013. nov. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!