Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt káposztához lehet...

Párolt káposztához lehet fahéjat adni valahogy?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ámátőr kezdő konyhatündér vagyok férfi kiszerelésben :-) Szeretném meglepni a párom egy finom vacsorával. Adott lenne hozzá párolt káposzta is, amihez almát fogok tenni, viszont eszembe jutott, hogy esetleg lehetne benne fahéj is... Lehetne? És hogyan? És mikor? Nagyon szépen köszönöm.
2009. nov. 20. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én párom (férfi) szereti az ételekben (is) a változatosságot és sok mindent eszik szokatlan füszerezéssel.

Általánositani már csak ezért is értelmetlen - olyan, hogy ez vagy az izlik a férfiaknak/nöknek nincs.

2009. nov. 24. 22:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves hölgyek és urak. Íme az eredmény :-) Makacs vagyok, mint egy darab kavics, szóval hacsak azt nem mondta volna valaki, hogy torokgyíkom lesz tőle, beleteszem. És végül is nem bántam meg, mert szerintem nagyon isteni lett. Igaz, a végeredménytől kissé félve csak keveset, talán 4-5 csipetet. És végül is aztán nem maradt el a hatás sem, ízlett nagyon mindenkinek :-) De aztán végül is rájöttem, hogy barátnőm anyja meg aszalt szilvával és egész fahéjjal szokta készíteni így karácsony táján, de gyerekek, ha ti ettetek már elképesztően finomat... :-O Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki! - ha már kísérletezés :-)
2009. nov. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!