Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Párolt káposztához lehet...

Párolt káposztához lehet fahéjat adni valahogy?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ámátőr kezdő konyhatündér vagyok férfi kiszerelésben :-) Szeretném meglepni a párom egy finom vacsorával. Adott lenne hozzá párolt káposzta is, amihez almát fogok tenni, viszont eszembe jutott, hogy esetleg lehetne benne fahéj is... Lehetne? És hogyan? És mikor? Nagyon szépen köszönöm.
2009. nov. 20. 11:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet hozzáadni, bele kell rakni. De szerintem nagyon szar íze lesz, egyszerűen nem megy a p.káposztához.
2009. nov. 20. 11:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam csak, mert ha alma mehet bele (mert ezt tudom), akkor a fahéj valahogy egyértelműnek tűnt. De ha nem, akkor nem :-( Köszi.
2009. nov. 20. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem enném úgy meg
2009. nov. 20. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
NE!:)
2009. nov. 20. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen ki akarod próbálni, akkor örölt fahéjat tegyél egy kis adagba. Egyébként lehet, hogy nem rossz, mert a fahéj NEM ÉDES FÜSZER, az arab országokban meg Indiában használják húsok füszerezésére is, kicsit csipös ize van a szokott illat mellett.

Ha kipróbálod, utánna irj légyszeves ide vissza, hogy milyen lett.

2009. nov. 20. 11:56
 6/12 anonim ***** válasza:
igen, de nem őrölt formában. meg hagymát és egy kis vörösborral is fel lehet tuningolni. van is egy ilyen recept. nagyon finom
2009. nov. 20. 12:13
 7/12 anonim ***** válasza:
nem, a fahéj elrontaná, ehhez a köménymag illik, aki nem szereti, annak őrölten kell beletenni. (az én párom csak alma nélkül eszi meg ráadásul)
2009. nov. 20. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
ma 21:19-es: próbáltad már fahéjjal, hogy ilyen határozottan állitod, hogy elrontaná? Mert szerintem csak nem mersz semmi újat próbálni.
2009. nov. 20. 22:44
 9/12 anonim ***** válasza:
tényleg nem próbáltam, bár én kísérletezős vagyok és simán meg is enném, amúgy el tudom képzelni az ízét is, de itt egy pasinak akarták meglepiben, és a pasikat viszont már elég jól ismerem szerintem-ők többnyire nem a konyhában várják a változatosságot:)
2009. nov. 24. 21:23
 10/12 anonim ***** válasza:
ja, nem is, a kaja hölgynek készül most látom! Így más a helyzet, a hölgyek mindenevők:)
2009. nov. 24. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!