Meghámozott, felkockázott krumplinak, ha egy napig vízben tartom (úgy, hogy ellepje), nem feketedik meg?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 12:11
1/6 A kérdező kommentje:
Bocs, figyelmetlen voltam, nem krumplinak, hanem csak krumpli. XD
2009. nov. 19. 12:13
2/6 anonim válasza:
Nem feketedik meg, csak kiázik belőle minden keményítő.
3/6 anonim válasza:
Földarabolva már nem is mosom, azt egészben szoktam.
Én is hallottam valakitől, hogy elutazott, előtte ilyen módon előkészítette a krumplit a hazatérésére. Hát neeem...
5/6 anonim válasza:
Feketedni nem feketedik meg, mert ellepi a víz. Csak attól fugg hogy mit akarsz belole csinálni, mert igaza van az elottem szólónak, hogy kiázik belole a keményíto. Fott krumplinak ha akarod nyugodtan ázhat egy napig, de galuskának már nem, nem fog osszeállni, szétesik, szétfo a vízben.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Akkor, ha levesbe szánom, kibírja. Végül is egy teljes napot nem kell állnia, csak egy éjszakát.
Az a baj, nem kis mennyiségről van szó, ezért gondolkodtam, hogy előtte este megpucolom és felkockázom, mert másnap nem lenne rá annyi idő. :)
2009. nov. 20. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!