Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most olvastam, hogy a népi...

Most olvastam, hogy a népi gyógyászatban alkalmazták a fokhagymát antibakteriális és gombaölő hatása miatt, úgy, hogy éjszakára egy meghámozott gerezdet helyeztek fel a hüvelybe. Valaki tud erről többet, próbálta?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 19:46
 1/4 anonim válasza:
háát. sztem ezek a népi gyógymódok nem igazán biztosak. ráadásul ma már nincs rá semmi szükség, a nögyogyász felir neked amit kell...
2010. aug. 17. 22:23
 2/4 A kérdező kommentje:
hát én már mindennel próbálkozom, mert visszatérő gondom van...:S
2010. aug. 18. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Jajjj! Nehogy kipróbáld! :D Sajnos nekem is visszatérő hüvelygombám volt, és gondoltam miért ne.... Kipróbáltam, fogtam egy gerezd foghagymát, átszurtam egy tűvel, és átvezettem rajta egy cérnaszálat, kb mint egy tampon, hogy ki tudjam húzni. Felraktam, első pillanatban elkezdett marni, aztán elmúlt és mintha a viszketés mérséklődött volna tőle, de a gombám nem akart elmúlni. 3 napig használtam, de szinte még rosszabb lett, ráadásul a 3.napon már a lehelletem is fokhagymaszagú volt :S Mellette még irrigáltam is tejsavas oldattal, próbáltam grapefruit cseppet is, olajfa kivonatot, de ezek a vackok nálam semmit nem használtak. Nálam a gynoxin hüvelykúp vált be illetve a fogamzásgátló tabletta abbahagyása. Tudom milyen érzés, amikor semmi nem akar használni, de a foghagyma tényleg semmirevaló, ráadásul kellemetlen is.
2010. aug. 18. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, megfogadom:)
2010. aug. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!