Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért vajízű a pudingos krémem?

Miért vajízű a pudingos krémem?

Figyelt kérdés
elég sok pudingos krémes sütit szoktam csinálni, de észrevettem, hogy eléggé vaj ízű lett.. régen nem emlékszem rá hogy ennyire dominált volna az rossz vaj íz, de nem egy fajta hanem 3 különbözőnél vettem észre és mindenek más az aránya, lehet nem keverem elég sok ideig, vagy nagyon megdermed a puding és úgy keverem bele és rideg lesz az egész?? kezdő kis hobbicukrász vagyok így várok mindenfajta segítséget és tapasztalatot :)
2013. nov. 19. 21:22
 1/1 anonim ***** válasza:
En ha vajas- pudingos kremet keszitek, alapbol nem keverek annyi vajat,mint a recept ir. Kb a felet- haromnegyedet. A pudingot kicsit hulni hagyom es langyosan keverem bele robotgeppel a nem teljesen folyekony,de olvadt vajat. Addig keverem,mig teljesen egynemu krem nem lesz.
2013. nov. 19. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!