Mi baj a receptemmel?
Feltettem egy receptet a Nosalty-ra, de nem aratott nagy sikert. Pedig így főztem meg, és finom lett.
Szerinted mindenki primitiv es elmaradott, aki nem ert veled egyet, itt a gyakorin es a nosalty-n is, ugye? Velemenyt kertel, megkaptad.
En irtam, hogy ha kulonlegessegre vagyok, akkor nem fozeleket csinalok. Csicseriborsobol hummuszt, falafelt szoktam csinalni, kuszkuszba teszem, fustoltsonka levesbe fozom bele. Te meg fozeleket csinaltal. De szerinted en vagyok elmaradott. :D
Én csak azt kértem, hogy ne írjanak olyanok, akik pl. ilyeneket írnak, hogy "kit érdekel a csicsogóborsó" stb. Nem kell mindenkinek egyetértenie velem, de az ide író emberek közül többen olyan durván fejezik ki magukat, hogy borzasztó. Nem tudom, miért nm lehet udvariasan megfogalmazni, hogy nem szereti. De én nem arra voltam kíváncsi, hogy ki szereti a csicseriborsót, hanem, hogy rosszul van-e összeállítva a recept. Kritikát megfogalmazni vagy fikázni valamit két különböző dolog.
Az udvarias válaszokat köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!